Kezdőlap
flekk
 
 
flekk_logo
Cipőjavítás
Western csizma javítás
Ruhajavítás
Táskajavítás
Kulcsmásolás
Élezés
Cégtábla gravírozás
Névtábla készítés
Cipzár csere

Térkép

Az alábbi képre kattintva megtekintheti üzletünk elhelyezkedését a Google Maps alkalmazás segítségével.


flekk
Cégünkől | Elérhetőség | Nyitvatartás | Kapcsolat

Néhány szó cégünk történetéről

Cégünk 1990. szeptember 30-án alakult meg, azóta folyamatosan bővítettük szolgáltatásainkat. Immáron, több mint 10 éve foglalkozunk cipők, ruhák és táskák javításával, illetve gravírozással, kulcsmásolással. A Podmanyiczky és az Állomás utcai üzleteinkben nagy szakmai ismerettel rendelkező munkatársaink várják Önt. Rövid határidővel garantált minőségben dolgozunk.

A kulcsmásolásra csupán 2-3 percet kell várnia. A kulcsöntés, illetve a zár utáni kulcskészítés 2-3 napot vesz igénybe. Lábbelijének, táskájának javítását azonnal, vagy 1-2 napos határidővel vállaljuk. Ruhaneműjét 3 napos átfutási idővel javítjuk. A Zipzár csere és javítás csupán 2-3 nap. A cégtábla gravírozás is a profilunk része és a készterméket már 2-3 nap múlva kifüggesztheti. Üzleteinkben barkácsrészleg is található. Vásárolhat faárut, bútorlapot, csavarokat, szegeket.

Szolgáltatásaink során teljes választékot nyújtunk a legjobb minőségű anyagokból (pl.: topi). A West End csizmák kézi jellegű javításait (talpcsere, sarokcsere) szakmai hozzáértéssel végezzük.

Korszerű és hagyományos eszközeink, az igényesség, a szakmabeli dolgozóink jelentik a garanciát arra vonatkozóan, hogy a ránk bízott termékeket jó minőségben kapja meg tőlünk. A kiszolgálók udvarias, segítőkész hozzáállása is hozzájárult törzsvásárlói körünk kialakulásához. Önt is szeretettel várjuk!

Németh Tibor
üzletvezető

© 2008 cipojavitouzlet.hu | by ArtCentrum
cégünkől | elérhetőség | nyitva tartás | kapcsolat